• Roni Klein

Hersi për Linditën; - Artiste për t'u admiruar


Vetëm para pak ditësh, ne patëm kënaqësinë që të takonim për një intervistë, këngëtaren mjaft simpatike, Hersi Matmuja, e cila na tregoi jo vetëm që na tregoi mbi planet që ka për të ardhmen dhe aktivitetet e karrierës së saj artistike, por edhe për përshtypjet e saj mbi festivalin evropian, këngën fituese dhe Linditën.

Hersi nuk hezitoi të na shoqërinte edhe për një vizitë të sallës akademike të konservatorit të famshëm të muzikës klasike "Santa Cecilia di Roma", konservator në të cilin Hersi studioi për 8 vjet, e më pas dhe dha provimet vetëm para një viti, duke u vlerësuar me një cmim prestigjioz nga vetë konservatori.


#HersiMatmuja #ESC2014 #RTSH #EurovisionSongContest #Lindita #ESC2017 #FestivaliiKëngës

0 views

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now