top of page
Namnlös design (3)_edited.jpg
Besa won the public vote of Festivali i Këngës 62. and therefore they were the Albanian representative at the Eurovision Song Contest 2024 in Malmö, Sweden. 
Besa won the national selection with the song "Zemrën n'dorë" (Heart in hand) performed in Albanian, which later was revamped and re-named "Titan" and performed in English. 

Besa-Kokedhima.jpg.webp

Eurovision Albania OGAE

 

Krijuar në vitin 2004 dhe më pas regjistruar si antare fuqiplotë në rrjetin OGAE International në vitin 2005 dhe në arenën ndërkombëtare njihet me emrin OGAE Albania e cila është  organizatë shqiptare i fansave të Eurovizionit, e cila ka për synim promovimin e muzikës së lehtë shqiptare nëpër Europë, si edhe promovimin e muzikës së lehtë Europiane në Shqipëri.

Për momentin ne jemi jo shumë antarë, por shpresojmë që të bëhemi të shumtë në të ardhmen, ndërsa Eurovizioni po popullarizohet cdo ditë e më shumë në Shqipëri.Ne shpresojmë se Eurovision Albania OGAE  do t'ju apelojë fansave të Eurovizionit jo vetëm në Shqipëri por edhe nëpër Europë.

Reth nesh

OGAE INTERNATIONAL NETWORK

 

Organizata Gjenerale e Amatorëve të Eurovizionit, shkurt quajtur OGAE, filloi punën e saj në Finlandë në vitin 1984. Kjo organizatë përbëhet tashmë nga mbi 40 klube të ndryshme rreth e qark Europës, një prej të cilave është edhe Eurovision Albania OGAE. Nëpërmjet 4 konkurrencash jo-përfituese vjetore, OGAE tashmë promovon muzikën e lehtë Europiane kudo nëpër Europë por edhe më gjerë. Presidenti e OGAE International është Z. Simon Benett, i cili u zgjodh për një periudhë dyvjecare në mbledhjen e përgjithshme të klubeve në Vienë në 09 Maj 2015.

Kontakto 

me ne

Tel. +355 69

Kutia Postare 1738 

1000 Tirana
Albania

rrjetet

sociale

  • TikTok
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

kontakti online

Sukses! Mesazhi u dërgua!

Antarësohu Sot

Ne jemi komuniteti i fansave të përkushtuar Eurovisionit, jemi ata që nuk duan asgjë më shumë sesa të shikojnë këtë konkurrencë dhe të ndajnë këtë pasion me fansat e tjerë. Ne ndjekim nga afër një sërë ngjarjesh dhe aktivitetesh gjatë gjithë vitit, përfshirë festa, koncerte promovuese, festivalet apo konkurset përzgjedhëse në vendet e tjera pjesmarrëse dhe takime me artistët pjesmarres. Anëtarët tanë janë pasionantë dhe entuziastë dhe ne i mirëpresim të gjithë ata që ndajnë dashurinë tonë për Eurovisionin.  Ejani dhe bashkohuni me ne për një udhëtim emocionues nëpër botën e muzikës!

bottom of page