top of page

Pjesmarrësit 2008 - 2009

Këto janë skedat informative për pjesmarrësit në Festivalin Europian të Këngës të viteve 2008 & 2009

2008 Olta Boka -
Zemrën lamë peng

We left our hearts at stake

2009 Kejsi Tola -
Carry me in your dreams

Më merr në ëndërr

Skeda informative:

Zemrën lamë peng

Këndon: Olta Boka

Мuzika: Adrian Hila

Teksti: Pandi Laço

Festivali i 46.të i Këngës në RTSH

Drejtuar nga:Elsa Lila & Pirro Cako

Pallati i Kongreseve

Tirana/Albania 14 & 15 Dhjetor 2007

Finalja16 Dhjetor 2007

Pjesmarrëse ne Festivalin Europian të Këngës i cili u zhvillua në Beograd të Serbisë në Maj të vitit 2008. Kënga u këndua në shqip.

2008 "Zemrën lamë peng"

Gjysëmfinale radhitet 9 - 67 pikë.

Finale radhitet 16 - 55 pikë.

 

Rusia fiton me këngën "Believe" kënduar nga Dima Bilan.

 

Skeda informative:

Më merr në ëndërr

Këndon:Kejsi Tola

Мuzika: Edmond Zhulali

Teksti: Agim Doci

Festivali i 47 i Këngës në RTSH

Drejtuar nga :Elsa Lila, Julian Deda & Gentian Zenelaj

Pallati i Kongreseve

Tirana/Albania 19 & 20 Dhjetor 2008

Finalja 21 Dhjetor 2008

Pjesmarrëse në Festivalin Europian të Këngës i cili u zhvillua në Moskë të Rusisë në Maj të vitit 2009. Kënga u këndua në anglisht.

2009 "Carry me in your dreams"

Gjysëmfinale radhitet 7 - 73 pikë.

Finale radhitet 17 - 48 pikë.

 

Norvegjia fiton me këngën "Fairytale" kënduar nga Aleksander Rybak.

2009

Zemrën lamë peng

Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
Bora e zerit tënd mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje

 

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Një zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ah...

 

'Ora si zemër troket
Ora e çmendur rend, akrepa nuk ka
Kohën vodhe ti nga jeta ime
(Bora e zerit tënd) mbi zemrën time ra
Mbuloi strehën e fundit të dashurisë

Ha... ha...
Dhe ndalen akrepat atje

 

Ditë pas ditë, ne
Rrahje pas rrahje, më kot kerkuam
Orë e përkryer
Nje zemër jo kurrë s'mund të jetë

Natë pas natë, ne
Rrahje pas rrahje, ne të larguar
Por jo, nuk mundëm
Se zemrën të dy e lamë peng
Ha...

Carry me in your dreams

 

My love for you grows with each passing day
I'm by your side
When you're away.
And when I miss you and long for your care
I close my eyes and you're there.

All that I ask is one moment in time
No strings attached
No drawing lines
You feel my thoughts even when you're not here.
I close my eyes
Close my eyes and I feel
You're there.

[Chorus: 2x]
Take my love
Take my heart
Carry me with you in your dreams.
No no never let go
Wonder of love
Magical glow.

All that I ask is one moment in time
No strings attached
No drawing lines
You feel my thoughts even when you're not here.
I close my eyes
Close my eyes and I feel
You're there.

[Chorus:]
Take my love
Take my heart
Carry me with you in your dreams.
No no never let go
Wonder of love
Magical glow.

Search for me
In your dreams.
Search for me
It's where I'll be.

[Chorus: 2x]
Take my love
Take my heart
Carry me with you in your dreams.
No no never let go
Wonder of love
Magical glow

bottom of page