• Roni Klein

Hersi "bën zhurmë" në Italia 1


Këngëtarja Hersi Matmuja, u bë e pjesë e programit televiziv "Bring the noise", në episodin e tij të katërt.

Nën drejtimin e moderatorit, Alberto Bonato, i njohur më mirë me emrin Alvin, ky program i cili transmetohet në Italia 1 dhe tashmë është në sezonin e tij të dytë, sjell lojra muzikore nëpërmjet performancave të ndryshme të pjesmarrësve, Hersi këndoi këngën "Di sole e d'azurro" të këngëtares italiane Giorgia dhe dy skuadrat konkurruese duhet të gjenin se në çfarë gjuhe po këndonte Hersi.

Përkthimin nga italishtja të këngës "Di sole e d'azurro", e ka bërë vetë këngëtarja Hersi Matmuja, e cila siç dihet, jeton dhe studion për kanto në Romë në Akademinë Kombëtare Santa Cecilia të Romës. 

Ndiqeni të plotë videosegmentin në programin e djeshëm:


#ESC2014 #HersiMatmuja #Italy #Albania

0 views

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now