• Roni Klein

Mendimet e gazetarëve, pas provës së parë të Eugent BushpepësNë foto: Eugent Bushpepa

"Sapo janë zhvilluar provat e Shqipërisë - Secila nga provat, personalisht më pëlqyen!

Eugenti është sigurisht një këngëtar i madh.

Shqipëria është absolutisht e madhe dhe intensive, dhe absolutisht është një finaliste e sigurt.

E adhuroj këngën shqiptare, artistin dhe vokalin e tij!

Më pëlqeu menjëherë."

Foto: Eurovision.TV - Thomas Hansens

Këto ishin disa nga reagimet e gazetarëve të akredituar, në Lisbonë, ndërsa po ndiqnin provat e para, e këngëtarit tonë, Eugent Bushpepa. Ndonëse kanë mbetur edhe më tepër se një javë nga fillimi i gjysëmfinales së parë, Eugenti duket mjaft i qetë dhe i sigurt në performancë. Edhe blogerët e Wiwibloggs, kanë publikuar një reagim pas provave të këngëtarit tonë, duke treguar mes të tjerave se duartrokitja e gazetarëve të pranishëm në qendrën për shtyp, ishte mjaft domethënëse.


Shqipëria konkurron me numrin 3, në gjysëmfinalen e parë, datë 8 Maj ora 21.00

#Albania #EugentBushpepa #Mall #AllAboard

134 views0 comments