• Roni Klein

Oslo; drejtpërsëdrejti nata finale e "Melodi Grand Prix 2018"


Drejtpërsëdrejti nga Spektrum Arena e Oslos - ORA 20.00 - Nata finale e Melodi Grand Prix 2018Sot në mbrëmje ju do të mund të ndiqni me natën finale të festivalit norvegjez "Melodi Grand Prix 2018", nga e cila do të përzgjidhet përfaqësimi i Norvegjisë për në Lisbonë. Janë 10 këngë konkurrente, të interpretuara nga artistë të ndryshëm, mes tyre edhe artistë që kanë fituar festivalin norvegjez, si përshëmbull Alexander Walmann (ESC 2017) & Stella Mwangi (ESC 2011). Në këtë listë pjesmarrësish, bie në sy edhe emri i këngëtarit Alexander Rybak, këngëtar i cili rrëmbeu fitoren e festivalit evropian të këngës, për Norvegjinë, në vitin 2009 me këngën "Fairytale".

Këtë vit, drejtimi i të gjitha netëve të festivalit suedez, i është besuar dy moderatorëve, Kåre Magnus Bergh & Silya Nymoen.

Ja edhe këngët pjesmarrëse:

Alejandro Fuentes - «Tengo Otra»

Tekst dhe muzikë: Alejandro Fuentes, Angel Arce Pututi & Alejandro Pututi


Aleksander Walmann - «Talk to the Hand»

Tekst dhe muzikë: Joakim With Steen, Jonas McDonnell & Magnus Klausen


Alexander Rybak - «That’s How You Write a Song»

Tekst dhe muzikë: Alexander Rybak


Charla K - «Stop the Music»

Tekst dhe muzikë: Charla K, Per Gessle & Alex Shield


Ida Maria - «Scandilove»

Tekst dhe muzikë: Ida Maria Børli Sivertsen & Stefan Törnby


Nicoline - «Light Me Up»

Tekst dhe muzikë: Nicoline Berg Kaasin, Johan Larsson & Emilie Adams


Rebecca - «Who We Are»

Tekst dhe muzikë: Kjetil Mørland


Stella & Alexandra - «You Got Me»

Tekst dhe muzikë: Gustav Eurén, Niclas Arn, Stella Mwangi & Andreas Alfredsson


Tom Hugo - «I Like I Like I Like»

Tekst dhe muzikë: Tom Hugo Hermansen


Vidar Villa - «Moren din»

Tekst dhe muzikë: Vidar André Mohaugen, Jonas Thomassen & Martin Thomassen


#ESC2018 #Norway

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now