• Roni Klein

Lisbonë; drejtpërsëdrejti nata finale e festivalit "Festival da Canção 2018"


Drejtpërsëdrejti nga Lisbona- ORA 22.00 - nata finale e "Festival da Canção 2018"


Sonte në mbrëmje, ju mund të ndiqni natën finale të festivalit portugez "Festival da Canção 2018" i cili është edhe festivali që do të zgjedhë përfaqësimin e vendit mikpritës, për festivalin Evropian të këngës, Eurovision Song Contest 2018.

Pas dy netëve gjysëmfinale, të organizuara përkatësisht me 18 & 25 Shkurt, për natën finale u zgjodhën 14 krijime, prej 26 që ishin në konkurrim.

Artistët dhe 14 këngët pjesmarrëse:

 1. Rui David - "Sem medo"

 2. Susana Travassos - "A mensageira"

 3. Peter Serrado - "Sunset"

 4. Joana Espadinha - "Zero a zero"

 5. Lili - "O vôo das cegonhas"

 6. Catarina Miranda - "Para sorrir não preciso de nada"

 7. Joana Barra Vaz - "Anda estragar-me os planos"

 8. David Pessoa - "Amor veloz"

 9. Minnie & Rhayra - "Patati patata"

 10. Janeiro - "(sem título)"

 11. Maria Inês Paris - "Bandeira azul"

 12. Anabela - "Para te dar abrigo"

 13. Cláudia Pascoal - "O jardim"

 14. Peu Madureira - "Só por ela"

#ESC2018 #AllAboard #Portugal

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
 • YouTube - Black Circle

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now