• Roni Klein

Varshavë; drejtpërsëdrejti finalja e festivalit "Krajowe Eliminacje 2018"


Drejtpërsëdrejti nga Varshava - ORA 21.25 - "Krajowe Eliminacje 2018"


Sonte në mbrëmje, ju mund të ndiqni festivalin "Krajowe Eliminacje 2018" , i cili është edhe festivali që do të zgjedhë përfaqësimin e Polonisë, për festivalin Evropian të këngës, Eurovision Song Contest 2018.

Spektaklii do të zhvillohet në ambjentet e studios qëndrore të radio televizionit pubëik polak, TVP, nën drejtimin e moderatorit Artur Orzech.

Në këtë konkurrencë, do të marrin pjesë 10 krijime, ku shumica e këngëve do të interpretohet në anglisht.

Artistët dhe këngët pjesmarrëse:

 1. Saszan – „Nie chcę ciebie mniej”

 2. Monika Urlik – „Momentum”

 3. Isabel Otrebus – „Delirium”

 4. Ifi Ude – „Love is stronger”

 5. Future Folk – „Krakowiacy i górale”

 6. Gromee feat. Lukas Meijer – „Light me up”

 7. Marta Gałuszewska – „Why don’t we go”

 8. Pablosson – „Sunflower”

 9. Maja Hyży – „Skin”

 10. Happy Prince – „Don’t let go”

#ESC2018 #AllAboard #Poland

 • Facebook - Black Circle
 • Instagram - Black Circle
 • Twitter - Black Circle
 • YouTube - Black Circle

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now