• Roni Klein

Talin; drejtpërsëdrejti nata finale e festivalit "Eesti Laul 2018"


Drejtpërsëdrejti nga Talini -  ORA 18.30 - Nata finale e "Eesti Laul 2018"


Sonte në mbrëmje, ju mund të ndiqni natën finale të festivalit estonez  "Eesti Laul 2018" , i cili  është edhe festivali që do të zgjedhë përfaqësimin e Estonisë, për festivalin Evropian të  këngës, Eurovision Song Contest 2018.

Fituesi do të përzgjidhet nga votimi publik dhe votimi jurisë profesionale e cila përbëhet nga Lenna Kuurmaa, Eeva Talsi, Hanna Parman, Mariliis Mõttus, Kristjan Hirmo, Tomi Rahula, Jaanus Nõgisto, Dave Benton, Rainer Ild, Aleksandr Žemžurov dhe Erik Morna.

Pjesmarrësit dhe këngët:

1. Karl-Kristjan & Karl Killing (ft. WATEVA) - “Young” 2. Eliis Pärna ja Gerli Padar "Taevas"  3. Nika - “Knock Knock” 4. Sibyl Vane "Thousand Words"  5. Stig Rästa "Home"  6. Vajé "Laura (Walk With Me)"  7. Elina Nechayeva "La forza"  8. Frankie Animal "(Can't Keep Calling) Misty"  9. Iiris & Agoh "Drop That Boogie"  10. Evestus "Welcome To My World"


#ESC2018 #AllAboard #Estonia

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now