• Roni Klein

Armeni; drejtpërsëdrejti nga Jerevani, nata finale e festivalit "Depi Evratesil 2018"


Drejtpërsëdrejti nga Jerevani - ORA 18.40 - Depi Evratesil 2018


Sonte në mbrëmje, ju mund të ndiqni natën finale të festivalit armen "Depi Evratesil 2018"

Pas dy gjysëmfinaleve, të javëve të fundit, Armenia ka zgjedhur të gjithë konkurrentët për finalen e madhe të festivalit të këngës "Depi Evratesil 2018", festivali i cili përzgjedh përfaqësimin armen për në edicionin e ardhshëm të festivalit Evropian të këngës 2018.

Kënga fituese do të përcaktohet 50% nga votimi i publiku dhe 50% nga votimi i jurisë, e përbërë nga ekspertë ndërkombëtarë.

Në natën finale, të moderuar nga moderatorja televizive Gohar Gasparyan, do të konkurrojnë 10 pjesëmarrës.

Amaliya Margaryan - "Waiting for the Sun"

Asmik Shiroyan - "You and I"

Gevorg Harutyunyan - "Stand Up"

Kamil Show - "Puerto Rico"

Lusine Mardanyan - "If You Don't Walk Me Home"

Mariam Petrosyan - "Fade"

Mger Armenia - "Forever"

Nemra - "I'm a Liar"

Robert Koloyan - "Get Away With Us"

Sevak Khanagyan - "Qami"

#ESC2018 #AllAboard #Armenia

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now