• Roni Klein

Letoni; drejtpërsëdrejti nga Riga, nata finale e festivalit "Supernova 2018"


Drejtpërsëdrejti nga Riga - ORA 20.20 - Supernova 2018


Sonte në mbrëmje, ju mund të ndiqni natën finale të festivalit leton "Supernova 2018"

Pas disa konkurrencave në dy muajt e fundit, Letonia ka zgjedhur të gjithë konkurrentët për finalen e madhe të festivalit të këngës "Supernova 2018", festivali i cili përzgjedh përfaqësimin leton për në edicionin e ardhshëm të festivalit Evropian të këngës 2018.

Kënga fituese do të përcaktohet 50% nga votimi i publiku dhe 50% nga votimi i jurisë.

Në natën finale, do të marrin pjesë 8 artistë:

1.Sudden Lights - "Just Fine"

2.Ritvars - "Who's Counting"

3.MADARA - "Esamība"

4.Liene Greifane - "Walk the Talk"

5Lauris Valters - "Lovers Bliss"

6.Edgars Kreilis - "Younger Days"

7.Laura Rizzotto - "Funny Girl"

8.Markus Riva - "This Time"

#ESC2018 #AllAboard #Latvia

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now