• Roni Klein

Berlin; drejtpërsëdrejti "Unser Lied für Lissabon"


Drejtpërsëdrejti nga Berlini - ORA 20.15 - Unser Lied für Lissabon


Sonte në mbrëmje, ju mund të ndiqni "Unser Lied für Lissabon" , i cili është edhe konkursi që do të zgjedhë përfaqësimin e Gjermanisë, për festivalin Evropian të këngës, Eurovision Song Contest 2018. Spektaklii do të zhvillohet në ambjentet e Berlin Studio Adlershof nën drejtimin e Linda Zervakis dhe Elton (emër arti i aktorit të humorit gjerman, Alexander Duszat) Në këtë konkurrencë, do të marrin pjesë 6 krijime të ndryshme në zhanër, Këngët janë kompozuar nga autorë të njohur në arenën e muzikës botërore.

Pjesmarrësit dhe këngët:

  • Xavier Darcy – Jonah Muzika & tekti: Xavier Darcy, Loren Nine Geerts, Axel Ehnström, Thomas Stengaard

  • Ivy Quainoo – House on fire Muzika & tekti: Jörgen Elofsson dhe Ali Tamposi

  • Ryk – You and I Muzika & tekti: Rick Jurthe

  • Michael Schulte – You let me walk alone Muzika & tekti: Michael Schulte, Thomas Stengaard, Nisse Ingwersen, Nina Müller

  • Natia Todua – My own way Muzika & tekti: Loren Nine Geerts, Ricardo Bettiol, Martin Gallop, Jaro Omar

  • voXXclub – I mog di so Muzika & tekti: Merty Bert, Mike Busse, Philipp Klemz, Lennard Oestmann, Joe Walter, Philipp Klemz, Martin Simma, Merty Bert, Mike Busse

#Germany #ESC2018 #AllAboard

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now