• Roni Klein

Gjithçka Shqip në Radio Tirana - Intervistë me Linditën & kompozitorin Klodian QafokuModeratori Andri Xhahu, e kishte dedikuar emisionin e tij të sotëm radiofonik "Gjithçka Shqip" në Radio Tirana, këngës "World", këngë e cila e cila do të përfaqësojë Shqipërinë në edicionin e ardhshëm të festivalit Evropian.

Emisioni kishte të ftuar, me një lidhje me distancë, këngëtaren Lindita Halimi e më pas edhe vetë kompozitorin e këngës, Z. Klodian Qafoku.

Lindita po përgatitet për turneun e saj promovues për këngën World dhe për momentin është duke bërë xhirimet e fundit për videoklipin e saj të ardhshëm për këngën e saj më të re "Now" , këngë e cila tashmë është hedhur edhe në dyqanin muzikor online iTunes.

Ndërsa kompozitori Klodian Qafoku, tha se kënga do të këndohet 100 % anglisht dhe se do të ketë katër këngëtarë shoqërues "backing vocalist" .

Për më tepër dëgjoni intervistën me Linditën dhe Klodian Qafokun në Mixcloud


#ESC2017 #Lindita #AndriXhahu #RTSH

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now