• Roni Klein

SHKRUAJ DHE TI!


Ne, stafi i Eurovision Albania, kemi menduar që të rrisim audiencën ndaj faqes

eurovision.al nëpërmjet artikujve të shumtë në shqip dhe anglisht, por për këtë na nevojitet edhe ndihma e atyre që janë të prrur për gazetari. Natyrisht që artikujt duhet të kenë lidhje më Eurovision, festivalin, RTSH.

Artikujt publikohen, pas redaktimit dhe vërtetimit të fakteve, ne eurovision.al me emrin e autorit. Artikujt mund të jenë edhe përkthime nga anglishtja në shqip ose anasjelltas, por në të tilla raste duhet vendosur edhe burimi i tij (nga cila gazetë ose faqe është marrë).

Keni ndonjë lajm interesant që ka të bëjë me Eurovizionin ose Festivalin e këngës? Keni pasion gazetarinë?

www.eurovision.al kërkon gazetarë amator, për artikuj në shqip dhe anglisht. Për më tepër informacion shkruani na kontaktoni duke shtypur këtu.


#Albania

0 views

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now