• Roni Klein

ESC 2017 - Së shpejti hapet votimi!


Së shpejti do të jemi gati që të mbledhim pikët tuaja për sondazhin vjetor OGAE Poll ESC 2017. Si cdo vit, edhe këtë vit antarët tanë, do të kenë mundësinë që të dërgojnë votimin e tyre për 10 këngët e preferuara. Menjëherë pas përfundimit të votimit, rezultati ido t'i dërgohet OGAE International, sepse sipas marrëveshjes, publikimi i rezultatit bëhet më parë nga faqja e tyre zyrtare dhe më pas menjëherë edhe këtu.

Votimi do të hapet në fund të muajit Mars -dhe edhe këtë herë votat tuaja, ju do të mund t'i dërgoni në inboksin e faqes tonë në facebook.

Por si kemi votuar ne në vitet e kaluara? për më tepër, shikoni videot përkatëse:

Votimi nga viti 2012 - 2014


Votimi i vitit 2015


Votimi i vitit 2016


#OGAE #Poll #ESC2017

15 views0 comments