• Roni Klein

Sondazh: Eurovizionin 2013 e fiton Danimarka!


Eurovision Albania OGAE, klubi zyrtar i fansave të Eurovizionit në Shqipëri i dhuron 12 pikët e tij këtë vit për Danimarkën pas sondazhit që klubi bëri me antarët e vet për këngët e tyre të preferuara.

Mbretëria e Bashkuar dhe Irlanda nuk arritën të futen në listën e 10 vendeve më të votuara me një diferencë vetëm prej dy pikësh nga Finlanda.

Izraeli dhe Mali i Zi arritën të njejtën sasi pikësh, por ishte Izraeli vendi që mori 4 pikë, kjo sepse kishte marrë pikë më tepër herë se Mali i Zi.

Këto janë rezultatet e OGAE Albania:

1 pikë - Finlanda

2 pikë - Norvegjia

3 pikë - Mali i Zi

4 pikë - Izraeli

5 pikë - San Marino

6 pikë - Zvicra

7 pikë - Italia

8 pikë - Vendet e Ulëta (Hollanda)

10 pikë - Gjermania

12 pikë - Danimarka

Shumë urime dhe fat të mbarë për Emmelie De Forest dhe Danimarkën

#EmmelieDeForest #Denmark #ESC2013 #OGAE #Poll

1 view
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now