• Roni Klein

Vendosen datat provizore për ESC 2014


Dje në mbledhjen e kryetarëve të delegacioneve, ku mori pjesë edhe kryetari i delegacionit Shqiptar, z. Kleart Duraj

u fol për datat provizore për zhvillimin e Eurovizionit të ardhshëm. Datat e caktuara janë 13 dhe 15 Maj 2014 për gjysëmfinalet dhe data 17 Maj 2014 për finalen.

Megjithatë këto data mund të ndryshohen nga vendi i cili do të fitojë në Malmo në muajin maj.

Gjithashtu po dje, u vendos se radha e interpretimit të këngëve në gjysëmfinalet, do të shpallet me datë 29 Mars, ndërsa rradha e interpretimit në finalen e Malmos do të shpallet pasditen e datës 17 Maj 2013 dhe ky vendim është aprovuar nga EBU në pretekstin se "Ne deshirojmë që cdo këngë të shkëlqejë" citat ky i Jan Ola Sand i cili është drejtori i EBU-së.

#ESC2014 #Copenhagen #Denmark

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now