• Roni Klein

Rezultati i votimit OGAE Albania dhe rezultati i sondazhit në facebook


Edhe këtë vit, ne vendosëm që të kryejmë sondazhin vjetor, duke u kërkuar ndjekësve të faqes sonë në facebook për të votuar për 10 këngët e tyre të preferuara dhe duke i vlerësuar ato me pikë nga 1 deri 12 (njësoj si sistemi i votimit në Eurovision).

Në të njejtën kohë, edhe antarët e klubit të fansave të Eurovisionit në Shqipëri, votuan për 10 këngët e tyre të preferuara për këtë vit.

Këtu mund të ndiqni të gjithë votimin e sondazhit të faqes sonë në facebook, ndërsa mëposhtë ndodhet rezultati i votimit të antarëve të klubit, rezultat i cili do t'ju bashkohet rezultateve të sondazhit të klubeve OGAE. Ndonëse rezultati i votimit të klubit Shqiptar, ishte vendosur që të publikohej të nesërmen, pas miratimit të marrë nga OGAE International, u vendos që rezultati të shpallej sot.

Ku qëndron ndryshimi midis sondazhit OGAE dhe sondazhit në facebook? Për të votuar, në sondazhin OGAE, duhet që personi të jetë i antarësuar, ndërsa për të votuar në sondazhin e hapur në faqen tonë në facebook, nuk ka ndonjë kriter të veçantë përveç prejardhjes etnike, thënë qartazi që personi duhet të jetë shqiptar (pamvarsisht se në cilin shtet banon).

Rezultati i sondazhit në faqen tonë në Facebook:


Sipas votës OGAE Albania, këto vende shkojnë në finale:

Nga gjysëmfinalja e parë:Shqipëria, Zvicra, Izraeli, Kroacia, Bullgaria, Estonia, Armenia, Qipro, Greqia dhe Belgjika.

Nga gjysëmfinalja e dytë: Australia, Rumania, Vendet e Ulëta (Holanda),Norvegjia, Ukraina, Serbia, Danimarka, Hungaria, Letonia, Suedia

Rezultati i sondazhit të antarëve të OGAE Albania për 10 këngët më të mira të vitit:


#OGAE #Poll #ESC2018 #Israel #AllAboard

82 views

Recent Posts

See All
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now