• Roni Klein

Rezultati përfundimtar i votës OGAE për ESC 2015Klubet e ndryshme të fansave të Eurovizionit, të quajtuara OGAE (Organisation Générale des Amateurs de l'Eurovision) që në shqip do të thotë Organizata Gjenerale e Amatorëve të Eurovizionit edhe këtë vit, kanë bërë sondazhin e tyre vjetor se kush do të fitojë në Eurovizion. Klubi Shqiptar ishte i pari i cili prezantoi pikët e tij, duke filluar me publikimin te faqja e tyre zyrtare e OGAE International, e më pas edhe në faqen tonë zyrtare këtu. 12 pikët e klubit Shqiptar shkuan për Italinë. Por si kanë votuar klubet e tjera? Ditë pas dite ne do tju sjellim edhe votimin e tyre: http://tummiweb.com/scorewiz/scoreboard/view/118520/vota-ogae-2015

Klasifikimi përfundimtar:

01. Grande Amore (Italia) 367

02. Heroes (Suedia) 338

03. Goodbye To Yesterday (Estonia) 274

04. A Monster Like Me (Norvegjia) 242

05. Here For You (Sllovenia) 229

06. Tonight Again (Australia) 174

07. Golden Boy (Izraeli) 150

08. Amanecer (Spanja) 136

09. Hour Of The Wolf (Azerbajxhani) 97

10. Rhythm Inside (Belgjika) 77

11. A Million Voices (Rusia) 74

12. I'm Alive (Shqipëria) 37

13. N'oubliez Pas (Franca) 27

14. Adio (Mali i Zi) 26

15. Still In Love With You (Mbretëria e Bashkuar) 20

16. Beauty Never Lies (Serbia) 19

17. Walk Along (Vendet e Ulëta) 17

18. Black Smoke (Gjermania) 16

19. De La Capăt (Rumania) 14

20. Unbroken (Islanda) 13

21. Autumn Leaves (Maqedonia) 9

22. One Last Breath (Greqia) 8

23. Warrior (Gjeorgjia) 7

24. Time To Shine (Zvicra) 3

25. Time (Bjellorusia) 2

26. Hope Never Dies (Çekia) 2

27. Face The Shadow (Armenia) 0

28. I Am Yours (Austria) 0

29. One Thing I Should Have Done (Qipro) 0

30. The Way You Are (Danimarka) 0

31. Aina Mun Pitää (Finlanda) 0

32. Wars For Nothing (Hungaria) 0

33. Playing With Numbers (Irlanda) 0

34. This Time (Lituania) 0

35. Love Injected (Letonia) 0

36. I Want Your Love (Moldavia) 0

37. Warrior (Malta) 0

38. In The Name Of Love (Polonia) 0

39. Há Um Mar Que Nos Separa (Portugalia) 0

40. Chain Of Lights (San Marino) 0

Pak informacion:

Sipas klubeve OGAE, fitorja i takon bindshëm Italisë, pasuar nga Suedia. Shqipëria, në këtë sondazh, u rradhit në vend të 12-të me gjithsej 37 pikë. 14 vende përfunduan në fund të tabelës, pa marrë asnjë pikë. Nuk është e para herë, që klubet OGAE favorizojnë shumë Suedinë dhe Italinë. Në vitin 2012 ishin gjithashtu po këto dy vende, të cilat arritën të renditen përkatësisht në dy vendet e para. Atëherë Shqipëria u rendit në vendin e 17-të pas votimit të plotë të klubeve OGAE. Këto votime bëhen vetëm për argëtim dhe nuk kanë asnjë lloj ndikimi në rezultatin përfundimtar të Eurovizionit.

#ESC2015 #OGAE #Austria #Vienna

0 views

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now