• Roni Klein

Edhe përfaqësuesit maqedonas fitojnë një çmimEdhe përfaqësuesit e vendit fqinj, nuk janë lënë pa çmim në edicionin e këtij viti. Çmimi famëkeq për veshjen skenike, më të shëmtuar të këtij viti, Barbara Dex Award, i ka takuar grupit Eye Cue nga Maqedonia. 

Sonazhi për veshjen më të shëmtuar në sjenë, nisi menjëherë pas përfundimit të natës finale të shtunën e kaluar. 

Në vend të parë u renditën grupi Eye Cue nga Maqedonia, ndërsa në vendin e dytë dhe të tretë u renditën këngëtaret e Austalisë dhe Belgjikës.

#FYROM #Australia #Belgium #ESC2018 #AllAboard

15 views0 comments
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now