• Roni Klein

San Marino; drejtpërsëdrejti finalja e spektaklit "1 in 360"


Drejtpërsëdrejti nga Bratisllava - ORA 21.00 - Nata finale e spektaklit "1 in 360"


Sonte në mbrëmje, ju mund të ndiqni spektaklin televiziv "1 in 360" i cili është edhe konkursi që do të zgjedhë përfaqësimin e San Marinos, për festivalin Evropian të këngës, Eurovision Song Contest 2018.

Spektakli do të zhvillohet në ambjentet e televizionit JOJ TV, të kryeqytetit sllovak, Bratisllavë, ndërsa artistët pjesmarrës janë këngëtarë nga 10 vende të ndryshme të Botës.

Finalistët dhe këngët në konkurrim:

#ESC2018 #AllAboard #SanMarino

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now