• Roni Klein

Beograd; drejtpërsëdrejti "Beovizija 2018"


Drejtpërsëdrejti nga Sava Center e Beogradit - Ora 21.00

Sonte në mbrëmje, duke filluar nga ora 21:00, vjen festivali Beovizija 2018. Drejtuar nga Dragana Kosjerina, Kristina Radenković, Branko Veselinovic & Aca Stojanović, Beovizija 2018, do të transmetohet drejtpërsëdrejti në RTS 1.
Festivali, i cili përzgjedh përfaqësimin serb për në Lisbonë, do të mbahet në Sava Center.
Artistët dhe këngët pjesmarrëse, sipas rradhës së paraqitjes:
 1. SevdahBABY — “Hajde da igramo sada”

 2. Rambo Amadeus and Beti Dordevic — “Nema te”

 3. Maja Nikolic — “Zemlja cuda”

 4. Srdan & Emil — “Bar da znam”

 5. Ivan Kurtic — “Ni sunca ni meseca”

 6. Sanja Ilic and Balkanika — “Nova deca”

 7. Koktel Balkan — “Zato”

 8. Boris Režak — “Vila”

 9. Lana and Aldo — “Jaca od svih”

 10. Dušan Svilar — “Pod krošnjom bagrema”

 11. Igor Lazarevic — “Beži od mene”

 12. Saška Jankovic — “Pesma za tebe”

 13. Lord — “Samo nek se okrece”

 14. Danijel Pavlovic — “Ruža sudbine”

 15. Rejbass — “Umoran”

 16. Osmi Vazduh and Friends — “Probudi se”

 17. Biber and DJ Niko Bravo — “Svatovi"

Fituesi do të zgjidhet nëpërmjet votave jurisë dhe votës publike.Të ftuar specialë, këngëtaret Marija Šerifović dhe Jelena Karleuša.

#Serbia #Beovizija #ESC2018 #AllAboard

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now