• Roni Klein

Kalendari i ESC 2018


Ja edhe disa nga netët finale për përzgjedhjen e artistëve dhe këngëve pjesmarrëse në edicionin e ardhshëm të festivalit Evropian të Këngës 2018, Eurovision Song Contest, i cili do të zhvillohet në Lisbonë të Portugalisë, më 08,10,12 Maj 2018.

Prill 2018

8/11.04 - Israel Calling 2018 - Festa, aktivitete dhe koncert promovues.

14.04 - 20.00 Edicioni i 10-të i Eurovision in Concert Amsterdam

20.04 - 22.00 Edicioni i dytë Eurovision Madrid Pre-party - Koncerti i hapjes

21.04 - 22.00 Edicioni i dytë Eurovision Madrid Pre-party - Festë dhe koncerti i madh

Maj 2018

06.05 - 16.00 Ceremonia e hapjes në Muzeun e arteve, arkitekturës dhe teknologjisë në Lisbonë

08.05 - 21.00 Gjysëmfinalja e parë e festivalit Evropian të Këngës "Eurovision Song Contest 2018"

10.05 - 21.00 Gjysëmfinalja e dytë e festivalit Evropian të Këngës "Eurovision Song Contest 2018"

12.05 - 21.00 Nata Finale e festivalit Evropian të Këngës "Eurovision Song Contest 2018"

*Të gjitha datat dhe oraret e premierave, janë subjekt për ndryshim

#ESC2018 #AllAboard

87 views0 comments