• Roni Klein

Nis votimi për konkursin OGAE Shansi i Dytë (OGAE Second Chance Contest 2017)


Lista e pjesmarrësve në këtë edicion të konkursit OGAE Shansi i Dytë (OGAE Second Chance Contest 2017) është tashmë e plotë. Kush do t'a fitojë këtë vit? Antarët e klubit Eurovision Albania (OGAE Albania), janë të ftuar që të dërgojnë votën e tyre në adresën e e-mailit info @ eurovision.al , brenda datës 9 Korrik 2017. Votimi bëhet duke përdorur pikët 1,2,3,4,5,6,7,,8,10 & 12 (njësoj si në Eurovision).


22 vendet pjesmarrëse dhe artistët /këngët përfaqësuese ndodhen këtu më poshtë.

01.Shqipëria (Dilan Reka – Mos Harro)

02.Bjellorusia (NUTEKI – Take My Heart)

03.Danimarka (Ida Una – One)

04.Estonia (Kerli – Spirit Animal)

05.Finlanda (Zühlke – Perfect Villain)

06.Gjeorgjia (Rest of the World) (Maliibu – We Live Once)

07.Gjermania (Axel Feige – Wildfire)

08.Greqia (Demy – When The Morning Comes Around)

09.Hungaria (Gabi Tóth & Freddie Shuman feat. Lotfi Begi – Hosszú Idők)

10.Islanda (Daði Freyr – Is This Love?)

11.Italia (Paola Turci – Fatti Bella Per Te)

12.Letonia (My Radiant You – All I Know)

13.Lituania (Greta Zazza – Like I Love You)

14.Malta (Janice Mangion – Kewkba)

15.Norvegjia (Ella – Mama’s Boy)

16.Polonia (Carmell – Faces)

17.Portugalia (Pedro Gonçalves – Don’t Walk Away)

18.Sllovenia (BQL – Heart Of Gold)

19.Spanja (LeKlein – Ouch!)

20.Suedia (Mariette – A Million Years)

21.Ukraina (Tayanna – I Love You)

22.Mbretëria e Bashkuar (Holly Brewer – I Wish I Loved You More)

#OGAE #Albania #SecondChanceContest

0 views

Copyrights ©2017/2021  www.eurovision.al

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now